Noul Fiat Tipo a fost lansat în România. De la cât încep preţurile - GALERIE FOTO

Auto Italia a început comercializarea noului Fiat Tipo, iar preţul acestuia porneşte de la ...

Noul Fiat Tipo a fost lansat în România. De la cât încep preţurile - GALERIE FOTO Noul Fiat Tipo a fost lansat în România. De la cât încep preţurile - GALERIE FOTO


Auto Italia a început comercializarea noului Fiat Tipo, iar preţul acestuia porneşte de la 10.990 de euro (TVA inclus) şi beneficiază de o versiune limitată în momentul lansării, la preţul 12.500 Euro (TVA inclus).

Tipo vine în patru configuraţii: TIPO, POP, EASY şi LOUNGE, la care se adaugă versiunea de lansare Opening Edition.

Cu un preţ de 12.500, pentru motorizarea 1.4 benzină de 95 CP, Euro 6, cu transmisie manuală, Fiat Tipo Opening Edition oferă în standard aer condiţionat, airbag-uri frontale şofer şi pasager, airbag-uri laterale şi cortină, senzori de parcare posteriori, proiectoare de ceaţă, ESP, comenzi pe volan, jante din aliaj de 16 inchi, plus alte opţiuni de ultimă generaţie.

Modelul vine cu două unităţi turbo diesel Multijet II şi una pe benzină, care dezvoltă între 95 CP şi 120 CP (1.4/95 CP, 1.3 MultiJet/95 CP şi 1.6 MultiJet/120 CP). Cel mai economic fiind motorul 1.3 MultiJet, de doar 4.1 litri/100 km în regim extraurban. Din martie, va fi disponibilă şi motorizarea 1.6/110 CP benzină, cuplată la o transmisie automată în 6 trepte. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.