Top 10 maşini rezistente ca tancul. Unele sunt folosite chiar de terorişti – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Galerii foto

ProMotor

 

 

Luna trecută publicam un articol despre Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în mâinile celor de la ISIS? I s-a întâmplat unui american, era vorba de o camionetă Ford, iar în acest context ne-am gândit că ar fi indicat să facem un TOP 10 al celor mai rezistente maşini. O listă cu 10 modelele de maşini rezistente, care datorită robusteţii lor, ar putea fi folosite de terorişti în teatrele de operaţiuni, am găsit pe site-ul 4tuning.ro. Iată care sunt acestea:

Galerie Foto aici

Toyota Hilux

Pe primul loc nu putea să fie altcineva decât Toyota Hilux. Dacă veţi da o simplă căutare pe Google veţi vedea imagini care vă vor demonstra cât de înnebuniţi sunt teroriştii după acest model de camionetă. Fără îndoială, Hilux este una dintre cele mai rezistente vehicule din lume.

Citroen 2CV 

Acest model de Citroen este o maşină rezistentă şi fiabilă, 2CV fiind fabricată pentru a rezista pe drumurile rurale şi pentru a transporta încărcături cu o greutate considerabilă. 

Prima generaţie a lui Audi A8 

Modelele acestei generaţii aveau caroserie din aluminiu, piesele erau montate manual, iar motoarele de înaltă calitate făceau din A8 o maşină extrem de fiabilă.

Jeep Grand Cherokee ZJ

Americanii mereu au avut obsesia maşinilor rezistente. La fel şi în cazul modelului ZJ: o maşină rigidă cu motorizări fiabile care este pregătită să înfrunte aproape orice tip de teren. 

 

Mercedes-Benz G Class

G Class este în continuare unul dintre cele mai respectabile off-roadere de pe planetă, statut pe care l-a câştigat datorită unei construcţii robuste şi a unei ”reţete” tehnice de excepţie. Încă din anii 70 acest model a fost dezvoltat în scop militar, “G”-ul fiind dispobibil în variantă civilă din 1979.

Pentru Galerie Foto click aici

Honda Civic

Până în anii 2000 Honda era sinonim cu fiabilitatea. Maşinile japoneze erau atat de bine gândite încât aveau o durată de viaţă foarte mare. 

Mercedes-Benz W140

Produsă pe vremea când denumirile lui S-Class începeau cu cifrele, acestă berlină germană care se fabrica între 1990 şi 1998 ne farmecă şi acumprin fiabilitate şi design. Nu degeaba şi azi, dupa ani de zile încă mai poate fi văzută circulând pe străzile din România.

Land Cruiser

Land Cruiser este printre cele mai bune SUV-uri din lume. Au o mecanică impecabilă, un sistem electric perfect, iar în off-road se descurcă excepţional. 

BMW Seria 7 generatia E38, şi Seria 5 generaţia E39

BMW a facut câteva modele de-a dreptul nemuritoare. Printre acesea se numără şi generatia E39 de Seria 5, dar mai ales Seria 7, generatia E38. Acea generaţie de seria 7 era o limuzină care venea cu câteva dotări în premieră mondială: faruri cu xenon şi sistem de navigatie. 

Mercedes Cobra

Încă un model de Mercedes şi-a făcut loc în aces top. Fără îndoială W123 este unul din acele modele istorice ale mărcii, care nu aveau nevoie de nici un fel de opţiuni after-sale, atât de bine rau făcute.

Pentru Galerie Foto click aici

 

 

 

Citește și...


Comentarii
Inchide