Un BMW din 1992 s-a vândut la preţ de Lamborghini - FOTO

Un anunţ neobişnuit, postat de un cetăţeam german pe un site de vânzări auto, a ...

Un BMW din 1992 s-a vândut la preţ de Lamborghini - FOTO Un BMW din 1992 s-a vândut la preţ de Lamborghini - FOTO

 

 

Un cetăţeam german a vândut un BMW M3 Sport Evolution din 1992 cu 300.000 de euro. Şi ne-am întrebat, de ce aşa scump? Dacă era vorba de un Aston Martin, Lamborghini sau Bentley nu ni s-ar fi părut nimic ieşit din comun, dar pentru un BMW din 1992 e cam mult totuşi.

Galerie Foto aici

Exemplarul în cauză, pe numele lui din acte BMW M3 E30 Sport Evolution, avea la bord 3.427 de kilometri, motor de 238 de cai, jante BBS de 16 inch, eleron ajustabil, amortizoare controlate electronic, trapa şi geamuri electrice, aer condiţionat şi sistem audio. Ceea ce-l face şi mai special este şi faptul că aparţine unei ediţii limitate de doar 600 de bucăţi. 

Acum, dacă merită sau nu banii, lăsăm la aprecierea dumneavoastra. Este drept că unele maşini sunt precum vinul, cu cât se învechesc cu atât devin mai preţioase. Se pare că şi unele modele BMW se află în această categorie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.