Accident rutier între două TIR-uri pe E85 – FOTO

Autor: Marius Vișan 28 apr. 2022 Știri auto

Miercuri, 27 aprilie, la ora 20:33, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești, judetul Neamț.

”În această seară, la ora 20:33 (27 aprilie n.r.), pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe E 85, în localitatea Tețcani din comuna Gherăești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ”, se arată în informarea de presă a pompierilor.

Accidentul rutier s-a produs între două autocamioane (un camion destinat transportului de ciment și un camion frigorific) în care se aflau doar conducătorii auto. În urma coliziunii unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei.

Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 de ani, conștient cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 de ani, conștient cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide