Circulație închisă pe un tronson din Autostrada București-Constanța (9–11 noiembrie)

Autor: ProMotor 10 nov. 2023 InfoTrafic
Circulație închisă pe un tronson din Autostrada București-Constanța (9–11 noiembrie)

Centrul Infotrafic a informat, joi (9 noiembrie), că în perioada 9 – 11 noiembrie se vor executa lucrări la pasajul care supratraversează Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa în zona kilometrului 13+330 metri, transmite Agerpres.

Aceste lucrări impun oprirea traficului pe tronsonul kilometric 11+700 metri – 15+500 metri. Restricția se va aplica în intervalul orar 22:00 – 6:00.

Altă avertizare INFOTRAFIC valabilă pentru data de 10 noiembrie

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 06:40, se circulă în condiții de ceață pe multe artere rutiere din județele Bistrița-Năsăud, Brașov, Harghita și Sălaj, unde vizibilitatea în trafic este redusă sub 200 de metri, iar pe alocuri scade chiar sub 50 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea direcției, să evite efectuarea de manevre riscante, să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor și sistemele de dezaburire și să mărească distanţa de siguranță dintre autovehicule!”, scrie Poliția Română pe site-ul oficial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide