Infotrafic: Restricții de trafic pe A1 din cauza lucrărilor

Autor: George Cristea 09 aug. 2020 Știri auto
Infotrafic: Restricții de trafic pe A1 din cauza lucrărilor

Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române anunță restricții de trafic pe autostrada A1 din cauza lucrărilor desfășurate la carosabil. Acestea vor rămâne în vigoare inclusiv pe timpul nopții.

Circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Deva, la kilometrul 343+100 metri, în zona municipiului Orăştie, judeţul Hunedoara, în vederea efectuării de lucrări asupra rosturilor de dilataţie, informează centrul Infotrafic. Restricţia este valabilă şi pe timpul nopţii, lucrările fiind semnalizate corespunzător.

De asemenea, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri şi 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil. Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie. Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.

Restricții de trafic și pe drumurile naționale

Centrul Infotrafic mai informează că la această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul restricţionat ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier. Valorile de trafic sunt normale atât pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, cât şi pe sensul către Braşov al DN1 Bucureşti-Braşov.

De asemenea, tot astăzi, în intervalul orar 09:00 – 15:00, traficul rutier va fi restricționat pe jumătate de cale pe DN12, între kilometrii 53+435 și 73+500 de metri, ca urmare a desfășurării unei ediții a Maratonului Secuiesc pe traseul Miercurea Ciuc – Tușnad – Miercurea Ciuc. Pentru asigurarea traficului rutier în condiții de siguranță și protejarea participanților la competiție, circulația rutieră se va desfășura cu sprijinul echipajelor din cadrul Poliției Rutiere.

Restricție vine după ce, de joi până sâmbătă, circulația în zonă a fost afectată de desfășurarea Turului Ciclist al Ținutului Secuiesc.

Pentru informații actualizate de trafic, șoferii sunt încurajați să consulte pagina Infotrafic a Poliției Rutiere, dar și secțiunea Infotrafic a site-ului Promotor.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide