Traficul greu este restricționat în weekend pe Valea Oltului

Autor: George Cristea 15 iul. 2020 Știri auto
Traficul greu este restricționat în weekend pe Valea Oltului

Traficul greu este restricționat în weekend pe Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea (județul Vâlcea) și Veștem (județul Sibiu) pentru a permite realizarea unor lucrări de refacere a asfaltului în zona localității Câineni de pe DN7. Restricția intră în vigoare vineri, 17 iulie, și este valabilă până la finalul lunii septembrie.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române informează că mașinile cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu vor putea circula în zilele de vineri, sâmbătă și duminică pe segmentul Râmnicu-Vâlcea – Veștem de pe DN7 (Valea Oltului), în următoarele intervale orare:

  • Vineri –  între orele 14.00 – 22.00;
  • Sâmbătă – între orele 06.00 – 22.00;
  • Duminică – între  orele 06.00 – 22.00.

Există și excepții, iar acestea se referă la autovehiculele deținute sau utilizate de instituții ale statului, la mașini ale riveranilor din zona restricționată, vehicule poștale și cele destinate exclusiv transportului de persoane, cele care transportă mărfuri perisabile sau echipamente medicale sau umanitare, precum și cele care au ca punct de încărcare/descărcare pe sectorul de drum restricționat.

Traficul greu, restricționat pe Valea Oltului. Care sunt variantele ocolitoare?

Mașinile cu masă mai mică de 3,5 tone pot folosi în continuare traseul pe care se desfășoară lucrări, cu toate că șoferii vor trebui să ia în calcul eventualele întârzieri datorate lucrărilor din zonă. Dacă doresc să ocolească zona, au ca traseu alternativ DN 7 Rm.Vâlcea – Brezoi – DN 7A Voineasa – DN 67C TransAlpina – Sebeș sau Tg.Jiu – DN 67 Novaci – DN 67C TransAlpina – Sebeș.

Pe perioada executării lucrărilor, vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 30,0 tone, pot utiliza variantele ocolitoare Rm.Vâlcea – DN 67  Tg-Jiu – DN 66 Bumbești Jiu – Petroșani – Deva sau Filiași – DN 66  Tg-Jiu – Bumbești Jiu – Petroșani – Deva.

Pe perioada executării lucrărilor, vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 40,0 tone, pot utiliza variantele ocolitoare Pitești – București – A3 Ploiești – DN 1A – Brașov DN1 – Veștem – Sibiu și Craiova – DN 6 Dr.Tr.-Severin – Caransebeș – DN 68 Hațeg – Deva.

Variantele ocolitoare sunt valabile și pentru sensul de retur. Pentru informații actualizate despre starea traficului, vă invităm să urmăriți secțiunea Infotrafic a site-ului Promotor.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide