Un motociclist a fost prins de radar cu 199 km/h. Avea 109 km peste limita legală

Autor: ProMotor 11 mart. 2024 InfoTrafic

Duminică, 10 martie, ora 17.00, polițiștii din cadrul Poliției oraș Mihăilești au depistat, pe D.N.6H, un bărbat, de 28 de ani, din comuna Clejani, în timp ce conducea o motocicletă, cu viteză de 199 km/h, pe un sector de drum cu limita de 90 km/h.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională, în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru 120 de zile.

Un alt caz depistat duminică

De data aceasta este vorba de o șoferiță care a fost prinsă conducând cu viteză. La data de 10 martie, în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h.

Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide