4 motoare, finisaje next level (39 POZE)

Autor: Alexandru Banu 12 mai 2017 MASINI NOI
Captur e o constantă în perimetrul nostru vizual, urban şi extraurban. Deja. Este ca un model consacrat care nu ne mai surprinde, neapărat. Totuşi, de fiecare dat când îl vedem, ceva în noi parcă tresare. Încă trebuie să mai (pe)treacă timp şi să mai treacă generaţiile peste el ca să ne fi obişnuit cu el precum cu un Golf sau cu o Corsa. Şi Renault ne susţine cu un facelift pentru noul Captur. Faruri integral cu leduri, , grilă şi spoilere noi , ledurile de zi în forma aia de „C” pe care o vedem la Megane şi 3 culori noi – nuanţe speciale de oranj, albastru şi negru (chiar există nuanţă de negru…?!?).
 
Cu noul model, plafonul poate fi şi el ales un gri platinat, astfel că ai vreo 30 de combinaţii acum plafon-restul maşinii. Opţional poţi să alegi acum şi un geam fix în plafonul culoare-specială pe care îl alegi la variantele bicromate.
 
Renault spune că şi interiorul are materiale de calitate mai bună acum, cu mai multe segmente şi finisaje individuale decât „turnate”. Captur va avea şi o linie de echipare „Initiale” – un pachet cu finisaje premium exterior – interior (ex: Koleos, cu piele inclusă). Captur 2017 are conectivitate R-Link (3G), Android şi iOS. 
 
Motoarele sunt de 90 şi 110 cai diesel sau 90 şi 120, benzină. Există sisteme start-stop şi cutii de viteze manuale sau automate cu dublu-ambreiaj. 
 
 
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide