Atenţie! Aşa fură unii motorină direct din rezervorul camionului. VIDEO

Nu ştim dacă metoda aplicată de hoţii de combustibil din clipul de mai jos este una veche sau nouă, însă credem că merită luat în seamă, mai ales de către cei care conduc camioane şi autotrenuri.

Atenţie! Aşa fură unii motorină direct din rezervorul camionului. VIDEO Atenţie! Aşa fură unii motorină direct din rezervorul camionului. VIDEO

Câteva minute de neatenţie sunt suficiente pentru a rămâne fără motorină în rezervor, după cum putem vedea în clipul video de mai jos. Fără să lungim prea mult vorba, un automobil opreşte lângă un camion, iar pasagerul din dreapta bagă un furtun direct în rezervor, de unde trage motorină.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.