Audi TT Clubsport Quattro Concept

Fără montantul faţă, doar o structură circulară sub caroserie şi cu un parbriz extrem de îngust, imaginea "monstrului" plat se creionează.

Audi TT Clubsport Quattro Concept Audi TT Clubsport Quattro Concept

Audi TT Clubsport Quattro este un studiu bazat pe modelul de serie TT. Imaginea plată este dată şi de structura circulară, care joacă rol de rigidizare a caroseriei.


Partea frontală este dominată de deja tradiţionala grilă a radiatorului, de formă trapezoidală. Cele două prize de aer generoase contribuie din plin la imaginea agresivă a proiectului. Tehnologia LED, folosită pentru blocurile optice, întăreşte sportivitatea şi aduce o tuşă de SF la imaginea de ansamblu.

Pentru propulsia bestiei a fost necesar un transplant de cord de la Audi S3. Motorul TFSI de 2 litri dezvoltă, pentru modelul de serie, o putere de 265 CP. Graţie unor modificări la galeriile de admise, motorul a fost dopat cu încă 35 de cai, puterea totală fiind de 300 CP. Pentru a-i ţine în frâu, maşina a fost dotată cu binecunoscuta tracţiune integrală quattro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.