Cel mai mic motor V12 din lume

Un nou motor se alătură seriei de miniaturi create de fanii automobilelor. Este un mini motor V12 funcţional care imită sunetul unui V12 în mărime naturală.

Ferrari 312PB în miniaturăDupă ce am văzut un motor V8 în miniatură care pare a fi o copie după inima unui muscle car american acum a venit rândul unui V12 să fie redimensionat şi păstrat, de ce nu, pe un raft din vitrină. Motorul care imită perfect sunetul unui V12 în mărime naturală, poate doar cu ceva mai mulţi decibeli mai slab, funcţionează perfect. Cât despre viitorul său el ar putea reprezenta inima unui adevărat bolid de curse, desigur că unul tot în miniatură.

Pierre Sceri are o colecţie de "jucării" care ar putea funcţiona foarte bine şi cu micul V12. Francezul a construit un Ferrari 312 PB, cu motor cu tot, de mărimea unei jucării. Pentru acest proiect Pierre Scerri a lucrat nu mai puţin de 12 ani, însă rezultatul este pe cât de real tot pe atât de funcţional, după cum puteţi vedea şi în clipul video. Francezul are de gând să construiască şi un Ferrari 330 P4, ceea ce credem că va şi reuşi. Singura problemă care se pare că va rămâne nerezolvată este cineva va conduce bolizii din sufrageria francezului. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.