Citroen GT Concept

După o serie de teaser lansate aproape zilnic, Citroen a dezvelit azi ultimul său concept. Şi e unul spectaculos.

Inca un concept Citroen de succesUltimii ani ne-au adus multe concepte sportive Citroen, dar nici un model de serie pe măsură - având în vedere că Loeb şi Citroen sunt deja un cuplu de mare succes în WRC, este de mirare că francezii nu au reuşit încă să transpună pe şosea o maşină Citroen cu adevărat exclusivistă.

Poate că, totuşi, noul Citroen GT Concept, dezvăluit publicului la Salonul Auto Paris 2008, prefigurează o sportivă reală. Cu o lungime de 4,96 de metri, o lăţime de 2,08 metri şi o înălţime de doar 1,09 metri Citroen GT Concept este cel puţin impresionant. Iar aspectul acesta este accentuat şi de partea din spate masivă şi jantele de 21 de inch.

Farurile beneficiză de tehnologia LED şi îi conferă conceptului o parte frontală specială, iar silueta aparţine clar unei sportive de rasă. Citroen GT Concept a fost creat pentru jocul Gran Turismo 5, însă Citroen nu s-a oprit aici şi a venit cu o maşină adevărată. La cum arată, era şi păcat să nu facă asta.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.