Dodge Dakota MX Warrior

Pentru cei de la Dodge, Dakota este pick-up-ul pentru petrecerea timpului liber. Iar, dacă ai o motocicletă KTM de performanţă, Dakota MX devine partenerul ideal.

Dodge Dakota MX Warrior Dodge Dakota MX Warrior
Pentru SEMA 2007, cei de la Dodge au pregătit un Dakota special, cu ocazia faceliftului gamei. Maşina este dedicată tinerilor amatori de sporturi extreme, cum este Scott Waraniak, student pasionat de motocross, care evoluează în echipa KTM North America. Tot el este responsabil pentru aspectul exterior al maşinii, în timp ce motocicleta din benă este chiar cea pe care concurează. MX Warrior se doreşte exemplul cel mai bun pentru caracterul life-style al lui Dakota, în timp ce familia RAM este destinată mai mult caracterului utilitar.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.