Ford Explorer America Concept

Cumpărătorii de SUV-uri au devenit mai inteligenţi şi caută acum modele cu un consum redus de combustibil, Ford încercând cu acest concept să se încadreze în tendinţele de ecologie.

Ford Explorer America Concept Ford Explorer America Concept
Cu 400.000 de unităţi vândute anual, Explorer a ocupat ani buni primul loc la vânzările de SUV-uri de peste ocean, devenind o icoană americană. Dacă însă la început, în anii 90, clienţii erau atraşi de modelele brute şi necizelate, acum preferenţele s-au schimbat. Maşinile trebuie să fie mai bine realizate, cu un interior calitativ, performanţe dinamice în orice mediu, capabile şi flexibile după nevoile fiecărui client în parte.

Ford Explorer Concept AmericaTehnologiile şi inovaţiile prezente în noul concept reuşesc să atingă o reducere a consumului de carburant de până la 30 de procente, păstrând în acelaşi timp capacitatea SUV-ului de a transporta şase persoane plus bagajele aferente atât on-road cât şi off-road. Gama de motorizări cu care poate fi echipat modelul este compusă dintr-un propulsor pe benzină de 2.0 litri turbo de 275 CP şi un V6 de 3,5 litri si 340 CP. Cuplate la o cutie de viteze automată cu şase trepte şi impreună cu numeroasele reduceri de greutate acestea duc nu numai la un consum de combustibil redus dar şi la prestanţe dinamice îmbunătăţite.

Conceptul Ford Explorer America nu impresionează doar prin designul modern şi atenţia la detalii, el reuşind să creeze în interior o atmosferă specială, înclinată chiar spre off-road, graţie busolei tridimensionale montate pe bord şi navigaţiei integrate în ceasurile de bord. Premiera prototipului va avea loc aşa cum era normal în această perioadă a anului la Salonul Auto de la Detroit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.