GM Onstar ANT

Al treilea concept pe ziua de azi pe care nu ştii de unde să-l iei vine tot de la Los Angeles. Şi chiar de la un producător american. GM

GM Onstar ANT GM Onstar ANT
Prima întrebare care apare acum este una foarte simplă: în acest concurs de design trăznit, vom avea măcar o maşină care să arate aşa cum ştim noi? GM pare că nu vrea să ne facă pe plac şi prezintă un vehicul mai degreabă marţian, în formă de piramidă, ce pare extras din planurile NASA de explorare a spaţiului.

Şi in cazul acest avem de a face cu nano tehnologii, se pare ca e la moda, părţile componente fiind unite şi puse în mişcare prin intermediul actuatoarelor polimerice active la curent electric, un fel de muşchi artificial. Precum furnicile în natură, conceptul poate să comunice cu suratele din jur pentru a reuşi un management al traficului, de altfel o problemă stridentă încă de pe acum, acesta fiind un aspect deloc futurist şi necunoscut. Direcţia şi propulsia sunt realizate prin intermediul unui sistem de roţi Nanorb independente în timp ce panourile componente se pot desface pentru a proiecta în partea de sus un spaţiu personalizat după nevoile pasagerilor. Si cred ca în acest stadiu s-ar putea proiecta ceva care chiar să semene a maşină.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.