Honda Accord Coupe HF-S Concept

Facându-şi debutul azi la SEMA show în Las Vegas, Honda Accord Coupe HF-S Concept vrea să demonstreze cât de departe se poate ajunge cu tuningul propriu al producătorului.

Honda Accord Coupe HF-S Concept Honda Accord Coupe HF-S Concept

Echipa Honda Access America, divizia de accesorii a constructorului japonez a desenat şi construit conceptul pentru a demonstra cum proprietarii se pot folosi de tehnologie pentu a aduce vehiculelor propria tuşa de personalizare. Modificările de ordin tehnic dar şi estetice au rol în sporirea performanţei şi a experienţei condusului.

Blocurile optice cu LED-uri plasate în cele patru colţuri permit o vizibilitate mai bună, creând în acelaşi timp o prezentă originală. Forma spoilerului faţă este realizată pentru a crea un efect de vortex ce sporeşte aerodinamica şi răcirea. Pe lateral inserţiile din fibră de carbon scad rezistenţa la rulare a aripilor faţă iar difuzorul spate are rolul de a ţine maşina lipită de asfalt. Un aspect important este modul electronic de control al răspunsului acceleraţiei, setărilor suspensiei, sistemului de tracţiune şi volanului, toate acestea putând fi modificate de către posesor la acţionarea unor butoane. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.