Honda Accord Tourer Concept

Autor: Silviu Draganescu 12 sept. 2007 Concepte auto

Premiera lui Accord Tourer Concept ne dă câteva detalii în legătura cu direcţia de design pe care o vor urma cei de la Honda în realizarea noii generaţii Accord, care deja a debutat pe piaţa americană, atât în variantă sedan, cât şi coupe.

Conceptul arată mai lat, mai sportiv şi are o abordare mai dinamică decât actuala generaţie, renunţând parţial la aspectul practic al unei maşini cu o asemenea caroserie. O nouă generaţie de şasiuri îşi va face debutul cu ocazia noului Accord, o platformă tehnică ce îi va imprima modelului japonez o ţinută de drum şi un caracter dinamic mult mai bune. Gama de motoare va respecta în intregime normele de poluare Euro 5, fiind în principiu bazată pe aceleaşi motoare pe benzină de 2,0 şi 2,4 litri, dar şi pe dieselul de 2,2 litri, evoluat acum in i-DTEC.

Toate motoarele au primit un plus de performanţă, în timp ce consumul şi emisiile de CO2 au fost reduse. De asemenea Honda a declarat că motoarele actuale vor putea fi modificate în viitor pentru a respecta normele Euro 6. Lansarea noii generaţii Accord, atât în varianta Sedan, cât şi Tourer va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide