Honda Accord Tourer Concept

Honda pregăteşte terenul pentru lansarea noii generaţii Accord în Europa prin prezentarea unui prototip în varianta break dotat cu o nouă generaţie de motoare i-DTEC

Honda Accord Tourer Concept Honda Accord Tourer Concept
Premiera lui Accord Tourer Concept ne dă câteva detalii în legătura cu direcţia de design pe care o vor urma cei de la Honda în realizarea noii generaţii Accord, care deja a debutat pe piaţa americană, atât în variantă sedan, cât şi coupe.

Conceptul arată mai lat, mai sportiv şi are o abordare mai dinamică decât actuala generaţie, renunţând parţial la aspectul practic al unei maşini cu o asemenea caroserie. O nouă generaţie de şasiuri îşi va face debutul cu ocazia noului Accord, o platformă tehnică ce îi va imprima modelului japonez o ţinută de drum şi un caracter dinamic mult mai bune. Gama de motoare va respecta în intregime normele de poluare Euro 5, fiind în principiu bazată pe aceleaşi motoare pe benzină de 2,0 şi 2,4 litri, dar şi pe dieselul de 2,2 litri, evoluat acum in i-DTEC.

Toate motoarele au primit un plus de performanţă, în timp ce consumul şi emisiile de CO2 au fost reduse. De asemenea Honda a declarat că motoarele actuale vor putea fi modificate în viitor pentru a respecta normele Euro 6. Lansarea noii generaţii Accord, atât în varianta Sedan, cât şi Tourer va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.