Honda Puyo Concept

Denumirea oului pe patru roţi al celor de la Honda provine de la senzaţia de atingere a corpului moale, pentru o primă impresie cât mai plăcută şi mai prietenoasă.

Honda Puyo Concept Honda Puyo Concept
Puyo se doreşte un răspuns al celor de la Honda pentru noul mediu auto, în care accentul pe ecologie este foarte important în ceea ce priveşte mijloacele de transport. Cu un design minimalist, Puyo este o maşină care are ca şi cuvânt de bază ultra-eficienţa atât în trafic, cât şi în ce priveşte consumul, propulsia utilizând tehnologia fuel-cell.

Designerii au dorit să creeze o armonie perfectă cu natura, rezultatul fiind o formă ovoidală, din care muchiile lipsesc aproape cu desăvârşire. Nu suntem departe de aspectul drăguţ al unui animal de companie, Puyo dorind, în acelaşi timp, să transmită ocupanţilor maşinii şi celor din jur senzaţia de fun şi bună dispoziţie. Relativ la explicaţia denumirii, caroseria lui Puyo beneficiază de materiale moi, impresia generală fiind că maşina este acoperită de un gel luminiscent, diversele coduri de lumină fiind menite să creeze o legătură personalizată cu maşina.

Nici interiorul nu este diferit, ergonomia şi spaţiul utilizând fiecare centimetru cub pe care forma maşinii o pune la dispoziţie. Mai mult birou decât habitaclu, interiorul este extrem de luminos datorită imensei suprafeţe vitrate, iar comenzile sunt restrânse la minimul necesar. Aceleaşi plastice "îmbrăcate" în gel îi vor întâmpina pe cei patru ocupanţi, accesul acestora fiind facilitat de uşile cu deschidere în sus. Una dintre cele mai importante caracteristici ale conceptului este virarea la 360o a maşinii, datorită unghiului mare de bracare a roţilor de pe ambele punţi - ceea ce i-ar conferi oului Honda o manevrabilitate extraordinară în aglomeraţia urbană.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.