Hyundai Genesis Coupe Concept

Hyundai a prezentat la showul de la Los Angeles modelul ce se va apropia cel mai mult de termenul de supercar.

Hyundai aduce la Los Angeles conceptul Genesis Coupe, un vehicul ce se va transpune într-o varianta de serie foarte potentă, totul la un preţ mai mult decât accesibil aşa cum oficialii mărcii declară: "Când se va lansa la începutul lui 2009, ne propunem să oferim o experienţă a condusului similară cu cea oferită de maşini precum Infiniti G37 dar la preţul unui Mitsubishi Eclipse".

Coupeul de 2 plus 2 locuri va fi lansat în primăvara lui 2009 în America şi va fi oferit cu un V6 de 3,8 litri ce va dezvolta peste 300 de CP. Echipat cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte şi transmisie pe puntea spate, maşina lungă de 4,666mm va accelera până la 100 de km pe oră în mai puţin de 6 secunde. Şi dacă sunteţi interesaţi să vedeţi cum arată versiunea de serie, daţi click aici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.