Insecta Concept

Un student taiwanez a creat un concept auto care dă impresia unei lăcuste mecanice.

Insecta Concept Insecta Concept

Cam pare fragilaInspiraţia pentru desenarea unui nou automobil poate veni din cele mai diverse lucruri, însă în cazul lui Shao Yung Yeh, aceasta a venit de la o lăcustă. Studentul taiwanez de 22 de ani de la Cheng Kung University a desenat acest prototip în cadrul unui program de specializare la Kunsthochschule Berlin.

Structura maşinii imită în mod fidel insecta de inspiraţie, cu o suspensie asemănătoare cu picioarele lăcustei ce poate ajusta maşina în funcţie de condiţiile de drum. De punerea în mişcare a maşinii se ocupă, momentan la nivel teoretic, patru motoare electrice, fiecare montat în interiorul unei sfere corespunzătoare unei roţi.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.