Khalfi Oussama ne propune un inedit BMW X9 Concept

Despre BMW X9 Concept putem spune că face parte din categoria "să-i punem siglă BMW ca să atragem atenţia". Pentru că nu are nici o legătură cu maşinile BMW, după cum se poate observa din poze.

Khalfi Oussama ne propune un inedit BMW X9 Concept Khalfi Oussama ne propune un inedit BMW X9 Concept

Când eşti tânăr, orice ţi se pare posibil, chiar şi un BMW X9 care i s-ar potrivi ca o mănuşă lui Batman. Tunisianul de 18 ani Khalfi Oussama a imaginat un SUV futurist, care, deşi nu are nici o trăsătură care să-l plaseze în familia BMW, poartă sigla alb-albastră.

Khalfi Oussama a imaginat un foarte interesant BMW X9 Concept, desi fara legatura cu masinile BMW

Maşina este greu de descris în cuvinte, părând pur şi simplu o maşinuţă de jucărie cu telecomandă. Principial, putem vorbi de un exerciţiu stilistic cel puţin interesant, care degajă o agresivitate puternică, dar are şi un caracter dinamic pronunţat.

Dacă partea frontală putem spune că e suficient de originală, profilarea părţii laterale a maşinii pune mari semne de întrebare referitor la caracterul practic - totuşi, atenţia este atrasă în acest fel, nu-i aşa? Interesant faptul că roţile nu beneficiază de nici un fel de aripi, deşi asta nu ajută maşina să fie mai capabilă în offroad.

BMW X9 Concept i s-ar potrivit foarte bine lui Batman. Ramane un exercitiu interesant

Partea din spate a lui X9 Concept ar putea, din nou, să fie criticată în ce priveşte anumite aspecte practice, dar la fel de adevărat este că, din punct de vedere artistic, nu prea ne interesează acest lucru. Totuşi, s-ar putea spune că e puţin cam încărcată, nefiind nevoie de toate acele detalii.

Despre BMW X9 Concept putem concluziona că e o propunere interesantă, deşi nu are nici o legătură cu marca bavareză. Aşteptăm în viitor o maturizare a lui Khalfi Oussama şi, de ce nu, un nou X9 Concept care să le atragă atenţia designerilor germani.

Ce părere aveţi despre BMW X9 Concept?

BMW X9 Concept are un stil care necesita maturizare - creatorul are doar 18 ani

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.