Kia ex_cee’d Cabrio Concept

La a 77-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, Kia a prezentat un concept cabrio pe baza nou lansatului său model de clasă compactă cee’d.

Kia ex_cee’d Cabrio Concept Kia ex_cee’d Cabrio Concept

Creaţie a designerului şef Peter Schreyer, noul cabrio este o apariţie inedită în clasa sa, remarcându-se în special prin prezenţa unui soft-top. În condiţiile în care moda este impusă de maşinile decapotabile cu acoperiş rigid retractabil, oficialii Kia şi-au argumentat alegerea prin credinţa că moda soft-top-urilor va reveni. Aspectul retro şi senzatia de original au fost motivele ce au impus această soluţie.

 

 

“Sunt convins că acoperişul din material textil va renaşte. Cu toţii am trăit cu ideea romantică de a conduce sub cerul liber pentru mult timp, iar pentru mine acoperişul din material textil este chintesenţa unui adevărat cabrio” a declarat designerul şef. Noul cabrio se remarcă prin jantele de 19 inch, pasajele roţilor impunătoare şi partea frontală foarte dinamică şi oferă câteva idei despre direcţia pe care ar putea-o urma Kia sub îndrumarea lui Peter Schreyer.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.