KIA Sports Coupe Concept

Campania de teasing a celor de la KIA, pentru conceptul unui coupe interesant, continuă. De această dată, ne putem face o idee despre proporţiile maşinii.

KIA Sports Coupe Concept KIA Sports Coupe Concept
UPDATE:
Maşina va avea 4,3 metri lungime şi va oferi spaţiu pentru patru pasageri. Stilul nu putem spune că este avangardist, deşi unele detalii, precum decuparea portierei sau luneta spate, ne fac realmente curioşi să vedem conceptul la salonul german.
-------------------------------------------------

Cel mai probabil, modelul de serie bazat pe noul concept va prelua platforma tehnică a viitorului Hyundai Coupe, fiind cunoscută legatura strânsă dintre cele două firme, KIA şi Hyundai. Noul concept va fi un coupe cu 2+2 locuri, al cărui design european conferă maşinii un aer puternic şi foarte agresiv. Momentan oficialii Kia nu vor face public numele conceptului, acesta urmând a fi dezvăluit cu ocazia salonului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.