Mazda Kiyora City Car Concept

Producătorul japonez va prezenta la Salonul Auto de la Paris un nou concept, desenat în acelaşi limbaj de design Nagara.

Mazda Kiyora City Car Concept Mazda Kiyora City Car Concept

Design tipic MazdaShow-ul parizian ce va avea loc între 2 şi 10 octombrie va fi locul unde veţi putea vedea ultimul concept Mazda. Micuţa maşină de oraş este construită pe o platformă dezvoltată pentru a reduce greutatea, dar care în acelaşi timp să ofere un nivel înalt de siguranţă.

Mazda spune că prototipul Kiyora, ce înseamnă curat şi pur în japoneză, este echipat cu noua generaţie de motor cu 4 cilindri, 1,3 litri şi injecţie directă de combustibil. De asemenea, printre alte caracteristici menite să reducă emisiile de CO2 şi implicit consumul amintim de sistemul Smart Idle Stop, ce opreşte motorul atunci când maşina stă mai mult blocată în trafic.


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.