Peugeot Flux Concept - update foto

Conceptul Peugeot Flux, creat de românul Mihai Panaitescu, va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Peugeot Flux Concept - update foto Peugeot Flux Concept - update foto
UPDATE: galerie foto cu proiectul câştigător al lui Mihai Panaitescu

După câstigarea concursului de design Peugeot cu lucrarea Flux, Mihai Panaitescu are prilejul să-şi vadă creaţia în mărime naturală. Cei de la centrul de design al constructorului francez au hotărât să realizeze o machetă la scara de 1:1 a lucrării, care va putea fi admirată în standul Peugeot de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Procesul de transpunere în realitate a lucrării a început în luna martie a acestui an, sub atenta îndrumare a autorului. Mai mult decât atât, şi cei de la Microsoft sunt interesaţi de creaţia românului, dorind ca Flux să fie unul din "actorii" jocului "Project Gotham Racing 4", joc care este dezvoltat de Bizarre Creations exclusiv pentru consolele Microsoft Xbox 360.

Conceptul va măsura 3,5 metri în lungime şi 1,65 metri în lăţime. Pentru propulsie s-a ales soluţia unui motor cu hidrogen cu rezervorul montat în faţă. Caroseria este fabricată din plastic, scaunele din poliuretan, iar şasiul din aluminiu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.