Pininfarina Hyperion

Exista un preţ pentru orice. Inclusiv pentru o maşina pe comandă la Pininfarina. Italienii o prezintă la concursul Pebble Beach Concours dinn California, ca model destinat unui colecţionar privat.

Exclusivitatea se plateste bineCasa de design italiană a dat publicităţii primele poze cu maşina dezvoltată pentru un colecţionar privat anonim. Noul model denumit Piningarina Hyperion a fost prezentat la Monterey în California cu ocazia Pebble Beach Concours, o expoziţie de maşini clasice.

Pornindu-se de la platforma tehnică a unui Rolls Royce Drophead Coupe, Pininfarina a realizat un design exterior ce plăteşte tribut maşinilor din perioada interbelică. Rămâne de văzut preţul care va fi plătit pe acest model şi mai ales valoarea la care se va ridica maşina peste câţiva ani.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.