Porsche Carma Concept

Porsche Carma a fost realizat, deocamdată virtual, de către un grup de studenţi pasionaţi de design. Rezultatul nu credem că îi va lăsa indiferenţi pe oficialii Porsche.

Porsche Carma Concept spate Realizat cu scopul de a deveni un supercar capabil a fi folosit şi în traficul zilnic, Porsche Carma este rezultatul unui grup de patru studenţi de la Institutul Francez de Design Superior, din Valenceinnes. În realizarea maşinii s-a ţinut cont de aplicarea unui design cât mai aerodinamic posibil, studii aprofundate asupra formei maşinii fiind necesare.

Astfel un spoiler intern a fost creat pentru a canaliza aerul pe sub caroseria maşinii, în timp ce partea de jos a acesteia include două tuburi Venturi destinate a mări efectul de sol. Propulsia este asigurată de o soluţie clasică Porsche, un motor boxer cu şase cilindri. Foarte reuşit la prima vedere, conceptul poate să dea câteva idei şi oamenilor de la Porsche, astfel încât pe viitor nu ar fi exclus să regăsim unele din liniile conceptului pe un model de serie al producătorului german.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.