Renault DCross, un concept bazat pe Dacia Duster, prezentat în Brazilia

Autor: Iulian Dnistran 23 oct. 2012 Concepte auto

Salonul Auto Sao Paulo 2012 din Brazilia a fost evenimentul ales de cei de la Renault pentru a prezenta conceptul DCross – un Duster cu aspect futurist care ar putea da indicii despre facelift-ul aşteptat de fani pentru SUV-ul autohton.

Exteriorul conceptului Renault DCross este vopsit în două culori. Partea din faţă a caroseriei a fost colorată într-un verde ţipător, în timp ce partea din spate a fost vopsită în negru mat. Farurile clasice au fost schimbate cu lumini cu LED-uri care dau maşinii un aspect mai agresiv, masca radiatorului şi partea de jos a barei de protecţie faţă au primit ornamente de culoare gri, iar jantele şi oglinzile laterale au fost cromate.

Mai mult, roata de rezervă a fost mutată din portbagaj pe acoperiş, iar în partea din spate stopurile clasice au fost înlocuite cu două benzi luminoase.

Chiar dacă Renault nu a publicat imagini cu interiorul conceptului, din fotografiile cu exteriorul maşinii se poate vedea că tapiţeria este în două culori – negru şi verde, iar pe tetierele scaunelor a fost brodată litera „D”.

Renault DCross Concept a fost creat de către echipa de design a producătorului francez din Brazilia, care a vrut să dea Duster-ului de serie o personalitate mai puternică.

„Niciodată nu facem ceva fără să avem o idee concretă despre unde vrem să ajungem. Aceasta este o viziune a viitorului”, a declarat Olivier Murguet, preşedintele Renault Brazilia. Asta înseamnă că există şanse să vedem tuşe de pe acest concept pe mult-aşteptatul facelift al SUV-ului piteştean.

Pe lângă conceptul DCross, Renault a prezentat la Salonul Auto Sao Paulo 2012 şi un facelift al hatchback-ului Clio 2, denumit Mercosur.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide