SsangYong C200 Concept

Coreenii de la SsangYong vin pregătiţi cum se cuvine la Paris 2008: cu un concept foarte frumos. Dacă îl comparăm cu Rodius.

SsangYong C200 Concept SsangYong C200 Concept

Inceputul frumosuluiNoul concept face parte tot din partitura SUV-urilor, însă are un design mult mai fluid şi mai plăcut decât modelele cu care ne-a obişnuit până acum SsangYong.

Totuşi, cea mai mare parte a vizitatorilor de la Salonul Auto Paris 2008 sigur ne vor da dreptate când afirmăm că acest concept are puternice influenţe de Saab în partea anterioară. Mica "incriminare" de plagiat nu este neapărat o pată, deoarece SsangYong este proprietatea grupului chinezesc SAIC... deci v-aţi prins ce şi cum cu eventualul plagiat.

Faţă de celelalte modele SsangYong, C200 adoptă structura monococă pentru caroserie, iar sistemul de tracţiune integrală va fi asistat de multe sisteme electronice. Motorul prevăzut pentru modele de serie se pare că va fi un patru cilindri de 2,0 litri şi 175 CP, cuplat la o cutie de viteze cu 6 rapoarte şi care va îndeplini normele de poluare Euro 5.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.