Subaru G4e Concept

Constructorul japonez a pregătit, pentru Salonul Auto de la Tokyo, un concept propulsat electric, care se laudă cu o automonie mărită şi timp redus de reîncărcare a bateriilor.

Subaru G4e Concept Subaru G4e Concept
Subaru va lansa la Salonul Auto de la Tokyo, care va avea loc în perioada 26 octombrie - 11 noimbrie, un concept electric, aprope revoluţionar. Japonezii se laudă că automonia hatchback-ul verde este de aproape 200 de km cu un "plin". Acest lucru este posibil datorită unoi noi tehnologii de construcţie a bateriilor lithium-ion pe bază de vanadiu, care permite acumularea unei cantităţi duble de energie faţă de acumulatorii cu lithium-ion pe bază de mangan, utilizaţi în acest moment.

Mai mult decât atât, maşina va putea fi reîncărcată în proporţie de 80% în doar 15 minute, iar pentru a beneficia de întreaga cantitate de energie care se poate înmagazina va fi nevoie de un timp de încărcare de opt ore.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.