Subaru Impreza WRC Concept

Subaru a dat publicităţii prima imagine cu noul concept Subaru Impreza WRC, maşină care ar trebui să preia ştafeta de la actualul model de raliuri.

Subaru Impreza WRC Concept Subaru Impreza WRC Concept
Subaru Impreza WRC Concept va fi prezentat în premieră mondială, peste o lună, cu ocazia celei de-a 62-a ediţii a Salonului Auto de la Frankfurt. Conceptul este bazat pe noua Impreza, păstrând foarte multe elemente de design de la aceasta, evident fiind aduse şi modificări ale caroseriei pentru a îmbunătăţii aerodinamica şi performanţele dinamice, necesare în raliuri.

Grila radiatorului este mult mai mare decât la maşina de serie, pentru a se asigura răcirea necesară motorului, dimensiunile eleronului spate au fost mărite pentru o apăsare aerodinamică superioară, iar garda la sol a fost redusă. Constructorul nu a dat deocamdată detalii despre motorizarea de care va beneficia maşina de serie, dar cu siguranţă este vorba de o evoluţie a binecunoscutului boxer.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.