Supercar cu trei roţi

Dacă nu v-aţi gândit vreodată la un triciclu ca la un bolid care ajunge la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde ar fi momentul să o faceţi.

Supercar cu trei roţi Supercar cu trei roţi

Higgins-Aube EnergyaHiggins - Aube, un tânăr producător auto canadian, a lansat câteve teasere cu viitoarea lor creaţie, Higgins-Aube Energya, care pare a fi destul de avangardistă. Triciclul va avea un motor cu tracţiune spate şi după cum este evident şi în imagini va fi de motocicletă. Cu tot cu motorul de 200 CP care va face ca acceleraţia de la 0-100 km/h să dureze mai puţin de 4 secunde maşina va cântări aproximativ 350 kg. Triciclul va avea o cutie de viteze manuală în 6 trepete secvenţială.

Portierele fiind decupate vor face mai uşor accesul în maşină însă totodată vor oferi şi o siguranţă sporită pasagerilor în caz de imapct lateral. Având în vedere dimensiunile reduse ale vehiculului nu ne aşteptăm la nişte preţuri exorbitante ca în cazul altor bolizi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.