Suzuki Kizashi 2 Concept

Aşa cum Mazda s-a jucat cu variaţii pe tema conceptului Nagare, şi Suzuki încearcă să crească notorietatea denumirii Kizashi printr-un nou concept, cu aceeaşi denumire ca a celui prezentat la Frankfurt.

Conceptul care ne-a uimit la Frankfurt şi care ar fi putut foarte bine face parte din "utilajele" lui Batman are un urmaş, pregătit a fi prezentat oficial la Salonul de la Tokyo, la doar o lună distanţă.

Kizashi 2 adoptă un stil mai convenţional, partea frontală renunţând la farurile alungite, ca nişte colţi, iar structura generală aduce cu un crossover. Deocamdată nu au fost date publicităţii alte detalii, dar se pare că noul concept va avea sub capotă un V6 pe benzină de 3,6 litri (faţă de turbodieselul de 2,0 litri al conceptului de la Frankfurt).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.