Suzuki Kizashi Concept

Suzuki Kizashi Concept duce mai departe campania de modificare a imaginii de marcă începută odată cu lansarea noului Swift.

Noua imagine de marcă Suzuki are la bază sportivitatea, fiind pusă în practică de noul Swift şi de proaspătul model lansat Splash. Pe lângă acesta, Suzuki a mai lansat la Frankfurt conceptul Kizashi, acesta fiind concretizarea schimbării Suzuki. Cuvântul japonez "Kizashi" înseamnă "preludiu", iar conceptul simbolizează perfect noua orientare a japonezilor.

Cu un design foarte futurist, noul concept creează un aer sportiv demn de invidiat. Partea frontală este dominată de dimensiunea uriaşă a farurilor care beneficiază de tehnologia LED. Grila radiatorului, foarte generoasă, creează un contrast optic de mare efect. Grila de culoare neagră este în opoziţie cromatică cu vopseaua roşie a caroseriei, acest efect dând impresia de dinamism, dar în primul rând de robusteţe.

Dimensiunile mari ale roţilor de 21", dar şi ecartamentul faţă/spate de asemenea mare, sugerează performanţe dimanice de top. Sub capota uriaşă se va putea monta fără probleme propulsorul cel mai potrivit pentru asigurarea acestor perfornanţe. Singurele informaţii pe care producătorul le dă asupra motorizării sunt că este vorba de un nou propulsor turbo diesel de 2,0 litri cu patru supape pe cilindru, cuplat la o cutie secvenţială cu 6 rapoarte.

Confortul pasagerilor va fi cu siguranţă la cele mai ridicate nivele, datorită lungimii de 4.650 de mm şi lăţimii de aproape 2 metri. Oficialii promit că foarte multe elemente ale acestui concept vor fi întâlnite la viitoarele modele Suzuki, Kizashi nefiind condamnat la a ramâne doar un exerciţiu de creaţie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.