Toyota A-BAT Concept

Inginerii japonezi au ajuns la concluzia că există un segment de nişă în categoria pick-up-urilor şi au hotărât să-l exploateze prin lansarea unui nou concept.

Toyota A-BAT Concept Toyota A-BAT Concept
Toyota A-BATDezvoltat pe TMS Advanced Product Strategy group şi de către centrul de design Toyota din California, A-BAT se vrea un pick-up compact, eficient din punct de vedere al consumului de carburant, manevrabil şi uşor de condus. Oficialii Toyota afirmă că prototipul marchează reintrarea mărcii japoneze în segmentul pick-up-urilor compacte, acesta fiind capabil să transporte patru pasageri în condiţii de confort asemănător celui regăsit pe turisme.

Ca punct de plecare pentru designul exterior s-a folosit hibridul Prius, de la care s-a preluat forma trapozoidală şi s-a adaptat pe cea a unui pick-up. Rezultatul este o autoutilitară cu o caroserie dintr-o singură bucată, majoritatea maşinilor de acest tip având bena separată de cabină. Conceptul Toyota A-BAT utilizează tehnologia Hybrid Synergy Drive, oficialii japonezi fiind destul de modeşti în mai multe detalii. Premiera va avea loc în câteva zile la Salonul Auto de la Detroit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.