Toyota Crown Hybrid Concept

Producătorul japonez are de gând să-şi păstreze notorietatea în domeniul hibridelor prin implementarea tehnologiilor specifice în aproape orice model din gamă. Acum a venit timpul unui mamut.

Toyota Crown Hybrid Concept Toyota Crown Hybrid Concept
Toyota Crown este un model cu originile la mijlocul anilor 50 şi de atunci 12 generaţii au apărut. Aflat pe piaţă din 2003, Crown a primit de la Toyota trenul de rulare hibrid THS II implementat pentru moment la stadiul de concept. Luxosul sedan beneficiază cu ocazia aceasta de un sistem  ce ajută la o acceleraţie fină, economie de combustibil şi la o reducere a emisiilor nocive dar şi a zgomotului.

Şoferul primeşte acum mai multe informaţii prin intermediul unui ecran LCD, în timp ce VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) are grija de a obţine un balans optim între manebrabilitate, ţinută de drum şi frânare. Securitatea crescută este subliniată de existenţa a 10 airbaguri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.