Toyota Hilux Sport Concept

Toyota a lucrat intens în ultima perioadă pentru a integra o aromă de motorsport în camioneta sa legendară.

Toyota Hilux Sport Concept Toyota Hilux Sport Concept

Rezultatul este Hilux Sport Concept şi va fi lansat la salonul de vehicule comerciale ca principala atracţie a standului constructorului japonez. Noua creaţie a celor de la Toyota este primul prototip bazat pe un LCV ce va fi expus în Marea Britanie. Motorul diesel D-4D a fost modificat de către Toyota Motorsport, puterea mărindu-se de la 169 la aproape 200 CP.

Adiţional au fost făcute modificări la caroserie, aspectul exterior fiind impresionant. Jantele de 22 inch, bena sportivă, finisările în crom, geamurile fumurii şi paintjobul adaugă un plus de atractivitate conceptului. Deşi acesta nu va intra în producţia de serie, vizitatorii standului Toyota pot admira produsele de serie Hilux, Hiace şi Dyna.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.