Toyota Tundra Double Cab Off-Road Concept And Trailer

Nu doar numele conceptul este unul lung, dar şi lungimea sa este pe măsură, pentru a avea suficient loc de o adevărată expoziţie.

Toyota Tundra Double Cab Off-Road Concept And Trailer Toyota Tundra Double Cab Off-Road Concept And Trailer

Se ia o Tundra stock cu masivul motor V8 de 5,7 litri, se adaugă un compresor şi un intercooler lichid-aer iar puterea maximă ajunge la 500 CP. Cam cât are şi un camion. Nu are maşina cuplul unuia, dar merge să ataşezi o ditamai remorca. Maşina este creaţie Toyota Racing Development şi de aceea în partea din spate avem o adevărată expoziţie cu ultimele realizări ale departamentului în supraalimentare şi diferenţiale cu alunecare limitată.

Şi când zicem în partea din spate, ne referim la remorcă. În ceea ce priveşte maşina, modificările exterioare mai cuprind un set de spoilere mai mari plus aripi lăţite pentru ca maşina să se apropie de lăţimea remorcii.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.