Toyota Tundra TRD Double Cab Concept

Tundra este unul dintre cele mai mari pick-up-uri de pe piaţa americană, concurând puternic modelele similiare GM şi Ford. Conceptul de la SEMA 2007 vine cu o surpriză măricică.

Toyota Tundra TRD Double Cab Concept Toyota Tundra TRD Double Cab Concept
Denumirea completă a acestei maşini este Toyota Racing Development Tundra Double Cab Off-Road Concept - la fel de lungă ca şi maşina, de altfel, dacă luăm în considerare şi remorca specială.

TRD a montat pe V8-ul de 5,7 litri al maşinii un compresor mecanic, ceea ce a dus la o putere de 500 CP, însă nu a afectat prea mult partea ecologică, deoarece noul model este compatibil cu normele de poluare din 50 de state americane. Exteriorul orange a fost tratat în manieră body-building: bare faţă şi spate utilitare şi dotate cu scuturi, aripi lărgite cu câte 5 inchi, jante de 17" încălţate cu BF Goodrich de 37". pentru show, remorca este dotată cu ultimele noutăţi TRD, în materie de accesorii after-market, de la jante până la diferenţiale şi compresoare mecanice.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.