Volkswagen - concept

Conceptul Volkswagen EcoRacer va folosi drept sursă de inspiraţie pentru viitorul roadster care va fi lansat până la sfârşitul anului.

Volkswagen - concept Volkswagen - concept

EcoRacer Volkswagen, 2005

 

Noul concept al Volkswagen ar putea fi un roadster mai mic decât EcoRacer preluând unele elemente de la predecesorul său. Există speculaţii cum că viitorul concept va avea un motor TFSI 2.0 sau un motor ecologic. Cel mai probabil, conceptul va fi semnat cu numele designerului de talie internaţională Walter De Silva (creatorul Alfa Romeo 147 şi al 156).

Interior EcoRacer

Există zvonuri cum că Volkswagen ar fi susţinut de compatrioţii de la Porsche pentru realizarea acestui proiect. Porsche îşi doreşte să revitalizeze roadsterul 914.

Să vedem dacă parteneriatul Volkswagen - Porsche (Porsche deţine mai mult de 20% din Volkswagen AG) va reuşi într-adevăr să rupă gura târgului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.