Cât costă în România Ford Mustang Mach-E. Cea mai scumpă versiune este deja epuizată!

Autor: George Cristea 11 dec. 2020 Știri auto

Ford a anunțat că primul lor model electric – Mustang Mach-E – va putea fi comandat și în România începând din primăvara anului viitor. Iată cât costă în România Ford Mustang Mach-E și ce variante vor fi disponibile la lansare.

Intră în Galeria FOTO

Ford aduce în Europa primul lor model electric, Mustang Mach-E, iar românii vor putea comanda în primăvară, chiar mai devreme decât clienții din Statele Unite. Prețul pornește de la 49.800 de euro pentru modelul cu tracțiune spate (RWD) și baterie de 68 kWh, care promite o autonomie de 450 km. Puterea motorului electric atinge 269 CP, suficient pentru a-i permite performante redutabile. Accelerația de la 0 la 100 km/h durează doar 6,1 secunde, iar viteza maximă este limitată la 180 km.

O altă versiune care va putea fi comandată de români în prima fază a comercializării lui Mustang Mach-E este cea cu tracțiune integrală și Mach-E AWD. Aceasta are performanțe dinamice îmbunătățite (5,1 secunde pentru accelerația de la 0 la 100 km/h) dar o autonomie mai mică, fiind propulsată de două motoare electrice. Astfel, pentru bateria cu capacitate extinsă, de 88 kWh, puterea cumulată a celor două motoare este de 351 CP, iar autonomia în ciclul WLTP atinge 540 km. Prețul acestei versiuni pornește în România de la 57.600 de euro.

Cât costă Ford Mustang Mach-E: Cea mai scumpă versiune este sold-out!

În ciuda prețului de 70.800 de euro, cea mai scumpă versiune a lui Ford Mustang Mach-E este deja epuizată și nu mai primește comenzi. Este vorba de ediția specială Mach-E First Edition, care beneficiază de o dotare specială și de detalii exclusive, așa cum este culoarea Grabber Blue Metallic. Această versiune are caracteristicile tehnice principale ale modelului AWD.

Ford a declarat că versiunile comercializate în Europa vor beneficia de reglaje specifice, fiind fundamental diferite de ceea ce vor primi clienții americani. Aceste reglaje au fost stabilite de echipa care se ocupă de comportamentul dinamic al mașinii din cadrul Ford of Europe.

Ford oferă clienților Mustang Mach-E un Wallbox Conectat Ford opțional, care face ca încărcarea de acasă să fie mai rapidă și mai convenabilă. Disponibil în versiunile de 7,4 kW și 11 kW, încărcătorul montat pe perete poate încărca bateria lui Mustang Mach-E de la 10% la 80% în aproximativ 6 ore.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide