O bancă din România a achiziţionat 14 autovehicule electrice Volkswagen

Autor: Alina Botezatu 23 aug. 2018 Mașini electrice
O bancă din România a achiziţionat 14 autovehicule electrice Volkswagen

Volkswagen a livrat o flotă de 14 autovehicule electrice către ProCredit Bank România, bancă orientată spre susţinerea întreprinderilor mici şi mijlocii, se arată într-un comunicat al constructorului auto.

ProCredit Bank deţine în prezent o flotă de 24 de maşini, planificând tranziţia spre o flotă formată exclusiv din maşini electrice şi hibrid în următorul an.

De asemenea, la începutul acestui an, Volkswagen a livrat 58 de maşini Passat GTE, modelul hibrid plug-in, către Carrefour România.

Începând cu luna iulie a acestui an, clienţii noi Volkswagen au acces gratuit în toate staţiile reţelei e-charge Renovatio, dezvoltatorul primei reţele publice de staţii de alimentare destinată vehiculelor electrice, timp de 1 an de zile, în limita a 10.000 km. În prezent, această reţea numără 37 de puncte de reîncărcare, dintre care 22 includ soluţii de încărcare rapidă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide