Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID.4. Este primul e-SUV de la Volkswagen

Autor: Marius Vișan 04 sept. 2020 Știri auto

Volkswagen ID.4 se apropie rapid de lansare, primele vehicule fiind programate pentru livrare înainte de sfârșitul acestui an. În viitor, Volkswagen ID.4 va face parte din segmentul SUV-urilor compacte în plină expansiune – cu planuri de a produce și vinde e-SUV-uri nu numai în Europa, ci și în China și mai târziu în SUA.

Spre deosebire de alte model Volkswagen, interiorul vehiculului demonstrează un caracter nou, deoarece acționarea electrică are ca rezultat un interior foarte spațios.

Designul interior al lui ID.4 subliniază amplul simț al spațiului: în mod similar cu designul exterior, acesta pare la fel de fluent, concentrându-se pe esențial. Panoul de bord pare să plutească, deoarece nu este legat de consola centrală, aceasta fiind concepută ca o componentă independentă.

ID.4 își va sărbători premiera mondială înainte de sfârșitul lunii septembrie 2020

Scaunele din față sunt sportive și confortabile în același timp. În modelul de ediție limitată ID.4 1ST Max, care va debuta în Germania, scaunele poartă sigiliul AGR. Acestea vin cu o serie de opțiuni de reglare electrică, în timp ce suportul lombar are o funcție de masaj încorporată.

ID.4 vine cu huse de scaune fabricate din materiale ecologice. Acestea sunt construite dintr-o combinație de piele artificială și ArtVelours – un material din microfibre care are 20% din componența sa sticle PET reciclate.

Intră în Galeria Foto

Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID.4
Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID.4

ID.4 este primul SUV complet electric de la Volkswagen

Asemenea modelului ID.3, și ID.4 va intra pe piață drept un autovehicul fără amprentă de carbon. Modelul va fi produs și comercializat în Europa, China și SUA.

Inițial, ID.4 va fi lansat cu tracțiune spate, varianta cu tracțiune integrală urmând a fi lansată ulterior. Bateria prevăzută cu o capacitate mare de voltaj va fi amplasată aproape de partea centrală a caroseriei pentru a crea un centru jos de gravitație și o optimizare a dinamicii de condus, alături de o punte extrem de echilibrată.

Volkswagen ID.4 va avea o autonomie de 500 de km.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide