Volkswagen ID. Buzz a fost transformat în mini-rulotă – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 23 ian. 2023 Știri auto

Volkswagen a anunțat deja oficial că lucrează la o versiune sub formă de rulotă a modelului ID. Buzz, dar aceasta va fi lansată abia peste câțiva ani.

Cu toate acestea, nu trebuie să așteptați până în 2025, deoarece o companie germană a dezvăluit un ID. Buzz în varianta rulotă. S-a întâmplat în timpul celui mai mare salon pentru turism și agrement care are loc la Stuttgart.

Din exterior, dubița celor de la Alpin Camper nu arată foarte diferit de un ID. Buzz de serie. Cu toate acestea, există câteva schimbări ce nu pot fi trecute cu vederea, inclusiv bara de protecție din față și cortul extensibil de pe acoperiș. Autobuzul este finisat în alb, cu elemente contrastante în negru.

Intră în GALERIA FOTO

Interiorul însă este complet regândit. Există o zonă de living relativ spațioasă, dotată cu o banchetă lungă care se transformă în pat pentru două persoane. Există, de asemenea, o mini-bucătărie cu un sistem electric de încălzire a apei și un sertar sub banchetă ce conține un frigider integrat. Totul este realizat din materiale ecologice și este finisat în culori vii. Este un artificiu de design ce face ca zona să pară mai mare decât este în realitate.

ID. Buzz a fost transformat în mini-rulotă electrică

Cortul extensibil de pe acoperiș nu servește pentru dormit, acesta oferă doar mai mult spațiu și mai multă înălțime rulotei.

Nu avem informații cu privire la sistemul de propulsie al lui ID. Buzz mini-rulotă by Alpin Camper, dar ne îndoim că există modificări aduse motorului electric. Reamintim că noua dubiță pe baterii este acționată de un motor electric cu o putere maximă de 200 cai putere (150 kilowați) și un cuplu motor de 310 Newton-metri. O versiune cu două motoare va fi lansată în curând.

Nu este la primul proiect de acest fel, însă este primul model electric pe care nemții de la Alpin Camper îl modifică. Dacă ne referim la mașini cu motor termic, germanii au mai modificat și Opel Vivaro, Peugeot partner, Citroen Berlingo, Opel Combo și Volkswagen Caddy.

Nu există informații despre prețurile acestei versiuni modificate. Pentru modelul standard însă prețurile pornesc de la 58.000 de euro. Cea mai scumpă configurație ajunge la 73.000 euro.

Sursă: Motor1.com

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide