Accident fatal: un Chevrolet Corvette făcut praf

Viteza şi inconştienţa la volan duc de cele mai multe ori la un final tragic. Drept exemplu stă accidentul produs în apropierea aeroportului Van Nuys din Los Angeles, unde un Chevroet Corvette a fost făcut praf şi patru persoane şi-au găsit sfârşitul.

Se pare că maşina a lovit o balustradă de protecţie dinapropierea unei căi ferate, a sărit peste aceasta, rostogolindu-se,după care s-a oprit cu roţile în sus. Din păcate, imagineadezolantă a acestui accident violent este dată de viteza excesivăpe care o avea maşina Chevrolet Corvette.

Resturile maşinii au fost împrăştiate pe o suprafaţă de2 km, fiind foarte posibil ca maşina să fi atins şi unpieton, conform forţelor de ordine de la faţa locului. Poliţiştiiau găsit trei victime, doi bărbaţi şi o femeie. O a patra victimă afost găsită în maşină pe locul şoferului, dar cadavrul era atât dedistrus, încât nu s-a putut stabili dacă este vorba despre o femeiesau un bărbat.

Un poliţist venit la faţă locului a declarat că în întreaga luicarieră nu a vazut un accident atât de groaznic. Vă avertizăm căimaginile pot fi şocante.

VEZI VIDEO CU ACEST ACCIDENTGROAZNIC