Anki Drive – jocul cu maşini pentru iOS care aduce imaginaţia în realitate

Autor: Iulian Dnistran 24 oct. 2013 Știri auto

Anki Drive e un joc care îmbină maşinuţele adevărate cu o aplicaţie pentru dispozitivele mobile Apple. Ok, şi de ce e atât de interesantă această combinaţie? Păi, maşinuţele rulează pe un fel de covor inteligent care e conectat la aplicaţia de telefon, iar aplicaţia se foloseşte de inteligenţa artificială pentru a învăţa traseul şi pentru a îmbunătăţi performanţele maşinuţelor conduse de calculator.

Pachetul costă 199 de dolari americani şi include o suprafaţă de joc cu dimensiunile 102/42 inci şi două maşinuţe. Fiecare maşinuţă are o cameră minusculă care citeşte informaţiile furnizate de suprafaţa de joc, două motoare pentru roţile din spate, un microprocesor de 50 MHz, o baterie reîncărcabilă şi un modul Bluetooth pentru a „vorbi” cu telefonul. Fiecare maşinuţă în plus costă 69 de dolari.

Aplicaţia pentru dispozitivele care rulează sistemul de operare Apple iOS e creierul întregii operaţiuni. Prin intermediul său, poţi să creezi „caracterul” fiecărei maşinuţe, astfel încât să se descurce cât mai bine pe traseu.

Videoclipul de prezentare, în continuare:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide