Ar trebui să fie un exemplu pentru şoferi, dar l-au prins cu numere false

Autor: Marius Vișan 15 ian. 2016 Știri auto
Ar trebui să fie un exemplu pentru şoferi, dar l-au prins cu numere false

 

 

 

Şeful Poliţiei Rutiere Buzău, Vasile Nicolae, a fost nevoit să-şi dea demisia la începutul acestei săptămâni, după ce ofiţerii Inspectoratului General al Poliţiei Române au deschis pe numele său un dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul fără numere sau cu numere de înmatriculare false, informează Opiniabuzau.ro.

La începutul acestei săptămâni Vasile Nicolae şi-a dat demisia, invocând mo­tive de să­nătate, gest urmat, de o internare în spital. Doar că surse bine informate din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au declarat că nu este nici pe departe un act de voinţă proprie, ci i-ar fi fost impusă de comanda Inspectoratului.

 

Citeşte şi Cartea de identitate se schimbă! Apar rubrici noi, iar altele îşi schimbă denumirea

Citeşte şi Modificări la poliţa RCA. Decontare directă pentru şoferii care nu sunt vinovaţi de accident

Ofiţerii care anchetează cazul au dovedit că o bună perioadă de timp, fostul şef al Poliţiei Rutiere a circulat cu o maşină cu numere false. Constatând că maşina, adusă din străinătate, ar costa destul de mult să fie înscrisă în circulaţie, Vasile Nicolae a decis să n-o mai înscrie, şi să-i monteze numere de înmatriculare provizorii sau definitive, numere pe care le lua de la ghişeul Serviciului Public Comunitar Regim Permise. 

Ironia şorţii este că maşina a fost filmată de mai multe ori de camerele montate chiar pe autoturismele Serviciului Rutier, Vasile Nicolae circulând în decursul timpului cu mai multe numere de înmaticulare. Aşadar inspectorii nu vor mari dificultăţi în a proba vinovăţia fostului şef de la Poliţia Rutieră Buzău. 

Citeşte şi Cele mai ciudate reguli de circulaţie din lume. În SUA poţi transporta gorile, dar numai pe scaunul din dreapta

Citeşte şi MAŞINI SH pe net. Câte dintre anunţuri sunt mincinoase, şi ce pot ascunde maşinile ”fără accident”

Citeşte şi FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004” 

Citeşte şi Mă duc unde vrea maşina mea

Citeşte şi GALERIE FOTO. ARO-ul lui Ceauşescu (B-01-PCR) este de vânzare. Află preţul şi detaliile tehnice ale maşinii

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide