Avem preţurile oficiale: Cât costă noul Dacia Duster în România

Autor: Visan Marian 24 nov. 2017 Știri auto

Uzina Dacia a demarat de aproape două săptămâni producţia noului Duster iar livrările către dealeri au demarat deja. În România noul Duster poate fi comandat de astăzi, iar clienţii îşi vor putea ridica maşinile în prima parte a lunii decembrie. Până la epuizarea stocului, generaţia anterioară se va vinde în paralel cu noul model, scrie Ziarul Financiar

Confortabil şi cu un comportament performant în off-road, SUV-ul Dacia poate fi comandat în România de astăzi la un preţ începând de la 12.350 de euro (TVA inclus).

Gama cuprinde două versiuni de echipare (Essential şi Comfort) pentru motorizările pe benzină şi trei versiuni de echipare (Essential, Comfort şi Prestige) pentru motorizările Diesel.

Preţurile variază între 12.350 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential 1.6 SCe 115 CP în configuraţia 4X2 şi 18.750 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige 1.5 dCi 110 CP în configuraţia 4X4.

Pentru cei care doresc un model echipat cu cutia automată cu dublu ambreiaj EDC, preţul acestuia este de 16.800 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Comfort şi de 18.450 de euro (TVA inclus) pentru versiunea Prestige.

În perioada 8 – 10 decembrie, va avea loc Operaţiunea Porţi Deschise în toată reţeaua de dealeri autorizaţi Dacia din România. Cu această ocazie, clienţii români vor putea descoperi pe viu Noul Duster. Pe lângă posibilitatea de a testa noul model, cei interesaţi vor putea afla informaţii despre ofertele de finanţare propuse şi despre gama completă de servicii Dacia.

în primele nouă luni din 2017, Dacia afişează un nou record de vânzări cu peste 534.600 de unităţi comercializate, în creştere cu 11,8 %.

În Europa, Dacia creşte cu 10,7%, până la 384.233 de unităţi vândute, ajungând la o cotă de piaţă de 2,6%. Dacia Sandero este maşina cea mai vândută către clienţii particulari la nivel european (la sfârşitul lunii septembrie 2017). Dacia Duster se situează pe locul al treilea în rândul SUV-urilor din segmentul C, cele mai vândute către persoanele fizice.  

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult
Ziarul Financiar
Ziarul Financiar

Comentarii
Inchide