Bentley prezintă Flying Spur V8 şi un Continental GT Speed mai puternic

Autor: Adrian Mihălţianu 27 feb. 2014 Prezentări

Bentley va prezenta la Salonul Auto Geneva 2014 o nouă versiune a limuzinei Flying Spur, echipată cu propulsorul V8 twin-turbo de 4,0 litri ce produce 507 CP şi 660 Nm pentru a oferi o viteză maximă de 295 km/h.

Astfel, marele Flying Spur cu motor W12 primeşte un frăţior mai mic, destinat celor care vor să treacă de la o berlină premium la un Bentley, dar consideră că nu au nevoie de imensul propulsor W12.

Acelaşi nivel al luxului, dar cu un motor mai mic

Noul Flying Spur V8 primeşte o cutie de viteze automată ZF cu opt trepte care trimite puterea către toate cele patru roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală. Mai mult, potrivit britanicilor, limuzina are o autonomie maximă de 840 km datorită tehnologiei de dezactivare a cilindrilor încorporată în propulsorul V8.

În rest, maşina rămâne o limuzină luxoasă cu spirit sportiv care te va duce oriunde vrei foarte repede şi în confort suprem.

Pe lângă noul Flying Spur V8, Bentley va prezenta la Geneva o versiune îmbunătăţită a coupe-ului musculos Continental GT Speed. Deşi e deja cel mai rapid model de serie al producătorului din Crewe, inginerii au reuşit să mai scoată un plus de 19 CP şi 19 Nm din propulsorul W12 de 6,0 litri, astfel că acum dezvoltă nu mai puţin de 635 CP şi 819 Nm. Rezultatul? O viteză maximă de 331 km/h într-o maşină care cântăreşte 2,3 tone.

Mai multă putere nu strică niciodată

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide